Moja zgodba...

     Vse se je nekako začelo, ko mi je babica dovolila pri 7 letih zašiti prvo oblekico za mojo barbiko na njen šivalni stroj “‘Bagat-Višnja”. Že kot majhna deklica sem rada ustvarjala in šivala za svoje punčke. Naslednji projekt je bil zašiti šolsko puščico z zadrgo, ki jo imam še danes. 🙂  Takrat si nisem niti v sanjah mislila,  da se bom nekoč ukvarjala s šivanjem tudi profesionalno, saj je moja pot zavila v povsem drugo smer…         

      Veliko veselje do šivanja in ustvarjanja me je navdihnilo, da sem zašila marsikaj uporabnega, šivala in ustvarjala sem zase in svoje ožje družinske člane in to prav na babičin stroj, ki mi ga je podarila.  Čeprav je bila želja po ustvarjanju zelo močna, me je poslovna pot popeljala čisto v drugo smer. V meni pa se je vedno močneje oglašala želja, po samostojni poti, ter združenju poklica in hobija. V začetku leta 2020 sem se končno opogumila za drzno potezo in stopila na samostojno pot. Vmes je posegla bolezen in žal se je vse skupaj zamaknilo. V tem času sem se zato raje posvetila zdravju in družini, čas pa sem izkoristila tudi za raziskovanje in učenje, ter si tudi sama postavila spletno trgovino. 

     Sedaj sem tu s svojo znamko oblačil NADIKAX, s katero želim ugoditi vašim željam in povpraševanju  po naravnih materialih, unikatnih, udobnih in privlačnih krojih. 

Moja ekipa

Nadika Grofelnik


Oblikovanje in izdelovanje oblačil
ter postavitev spletnih strani

Nika
Grofelnik


Grafično oblikovanje in model

Eva
Grofelnik


Model