POGOSTA VPRAŠANJA
in pojasnitev nekaterih podrobnosti

Naročila izdelkov so možna le preko spletne trgovine NADIKAX . Ko izberete artikel in mu določite velikost in količino ga lahko dodate v košarico.

Najdete pa nas tudi na facebooku  https://www.facebook.com/www.nadikaxcom/  kjer nam lahko sledite in ste tako obveščeni o zadnjih najnovejših dodanih artiklih in  instagramu  https://www.instagram.com/nadikaxcom/

Trenutno imamo dve različni možnosti plačila in sicer z bančnim nakazilom na TRR podjetja ali preko Pay-Pala. Podatke za plačilo z bančnim nakazilom na TRR podjetja prejmete takoj ob zaključku nakupa, ter na email, ki ste ga navedli ob registraciji. V kolikor maila nekaj trenutkov po zaključku nakupa ne prejmete, prosim preverite med nezaželeno e-pošto oz. spam pošto

Izdelek je rezerviran 2 dni, to pomeni, da v kolikor izdelek ni plačan v 2 dneh od naročila, naročilo prekličemo, zaloga se poveča in izdelek je zopet na voljo kupcem.

Količine izdelkov na zalogi se vam izpiše, ko označite velikost izdelka. Zaloge so omejene, vodene avtomatsko, ter se sproti odštevajo, če izdelka ne morete dodati v košarico oz. nanj klikniti to pomeni, da ga trenutno ni na zalogi. Lahko je rezerviran ali prodan.

Odpošiljanje NADIKAX izdelkov opravimo še isti delovni dan, v kolikor so na zalogi in smo prejeli plačilo do 12:00 ure. Pošiljamo priporočeno s Pošto Slovenije na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu.
Stroški pakiranja in pošiljanja po Sloveniji znašajo 3,50 €, za države EU 9,90 €. Za pošiljanje v ostale države veljajo objavljeni ceniki dostavnih služb.

Pravo velikost najlažje določimo po meritvah izraženih v centimetrih, zato so velikosti navedene pri vsakem izdelku v tabeli pa lestvica mer, ki ustreza posamezni velikosti. Prav tako najdete v opisu tudi značilnosti kroja (ohlapen, oprijet, teliran,,), za lažjo predstavo pa še mere modela in velikost izdelka na fotografijah. Zelo pomembne pa so tudi informacije o sestavi materiala in napotkih za vzdrževanje izdelka.

Vse artikle kupljene iz zaloge brez težav vrnete, izjema so le PREDNAROČILA izdelkov, ki so posebej označeni in tu vračila niso možna. Izdelki, ki jih vračate morajo biti brezhibni, ne nošeni, neoprani in brez kakršnih koli poškodb. . Strošek vračila izdelkov je kupčev. Po dogovoru vam vrnemo vrednost nakupa na način kot smo plačilo prejeli ali zamenjamo izdelek. Več podrobnosti si preberite v pogojih poslovanja. Izdelke vrnete na naslov:
NADIKA-X, Nadika Grofelnik s.p., Dole pri Polici 20 D, 1290 Grosuplje
Ob vračilu je potrebno sporočiti podrobnosti vračila, ki jih najdete na »obrazcu za vračilo« na email: INFO@NADIKAX.COM

Je posebna kategorija pri kateri vam ponudimo različne variacije blaga, kroja, odtenkov in velikosti izdelka. Po vaši izbiri oz. poslanem naročilu in prejetem plačilu vam izdelamo v določenem roku oblačilo. Ti kosi niso na zalogi in so posebej označeni. Vse podrobnosti kot so sestava blaga, barve, model kroja in do kdaj bo izdelek končan so opisane pod izdelkom. Teh izdelkov ni mogoče vrniti, zamenjati in za te izdelke ne vračamo kupnine.