NADIKAX otroška brisača s kapuco – ZAJČEK XL

34,00

Nadikax otroška brisača s kapuco – ZAJČEK XL v barvi ”stara roza” narejena iz kar dveh plasti tkanin.

Šifra: 000127-1 Kategorija:

Nadikax otroška brisača s kapuco – ZAJČEK XL v barvi ”stara roza” je zelo vpojna in mehka narejena iz kar dveh plasti tkanin.
Na zunanji strani mehak vafel, na notranji strani pa trpežen, vpojen in mehak muslin. Brisačka je primerna za novorojenčka in tudi za starejše otroke, saj je velika kar cca. 83 * 83 cm.

Material 100 % bombaž,  ima certifikat Oeko-tex standard 100

Pred uporabo izdelek operite, s tem se bodo odstranili tudi morebitni ostanki oznak šivanja.
Brisačka se po pranju nekoliko skrči in z vsakim pranjem postane mehkejša.

Prelepo darilo za novorojenčke, če želite lahko dodate še krpico za umivanje oz. ”podiranje kupčka” in solzico za umivanje nežne kože novorojenčka po obrazu ali glavici.
Odlično se obnese pri temencih, saj vafel stran nežno masira glavico ter jih hkrati odstranjuje.
Krpico in solzico najdete tukaj…

V kolikor je izdelek na zalogi ga odpošljemo še isti dan če je plačilo prejeto do 12 ure oz. takoj naslednji delovni dan.
Če izdelka NI na zalogi, ga dostavimo v roku 7-14 dni od prejetega plačila (lahko tudi prej, odvisno od dobave blaga oz. ali je blago na zalogi).. v tem primeru vas obvestimo.

Vzdrževanje: pere naj se s sorodnimi barvami, temperatura 60°C, likanje na srednji temperaturi, sušenje v sušilnem stroju ni priporočljivo.

 

Barve izdelkov, ki jih vidite na svojih računalniških ekranih, tablicah oz. mobilnih telefonih lahko rahlo odstopajo od dejanskih, vendar se z pravilno osvetlitvijo trudimo, da se čim bolj približamo realnim barvam.

Barva