Akcija !!

Nadikax pulover širši metulj – PERESA

36,00

Nadikax pulover širši metulj – PERESA

Šifra: 000101-1 Kategorija:

Nadikax pulover PERESA  je širšega kroja in  ima obliko metulj rokavov, ki dajejo občutek lahkotnosti.

Rokavi imajo na koncu dodan visok enobarvni patent, sprednji in zadnji del ima potisk barvastih peres. Ob strani je všit logotip.

Vzdrževanje: Uporabljajte neagresivna pralna sredstva. Priporočamo nežno strojno pranje na 40 stopinj s sorodnimi barvami, sušenje v sušilnem stroju ni priporočljivo, Likanje na srednji temperaturi do 150°C . Predvideno krčenje ob prvem pranju je cca. 2-3%. Ostanki oznak krojenja izginejo ob prvem pranju.

Pranje 40°C Likanje do 150°C Sušenje v bobnu prepovedanoKemično čiščenjeprofesionalno-perkloreten Beljenje prepovedano

Material:  sprednji in zadnji del je iz prevešanke, rokavi iz Jerseyja, sestava 95% bombaž in 5% elastan, (kakovostno bombažno blago, evropskih proizvajalcev, blago in barve za tisk imajo certifikat Oeko-tex standard 100).

Barve izdelkov, ki jih vidite na svojih računalniških ekranih, tablicah oz. mobilnih telefonih lahko rahlo odstopajo od dejanskih, vendar se z pravilno osvetlitvijo trudimo, da se čim bolj približamo realnim barvam.

Za lažjo predstavo; mere modela na sliki, nosi velikost št. 40, višina 172 cm (prsa: 88 cm, pas: 68 cm, boki: 95 cm, hrbtna dolžina majice je 65 cm.
Navodila kako se izmerite KLIK.

TABELA VELIKOSTI IZDELKA
TABELA VELIKOSTI IZDELKA
Velikost

40, 42