Akcija !!

NADIKAX RAGLAN PULOVER – MODRA IN ČRTE

36,00

NADIKAX RAGLAN PULOVER – MODRA IN ČRTE

Šifra: 000106-1 Kategorija:

NADIKAX RAGLAN PULOVER – MODRA IN ČRTE ima 7/8 raglan model rokavov, en rokav ima črne črte, drug je enobarven v prelepi kraljevski modri barvi. Kroj je ohlapnejši in ustreza tudi meram konfekcijske številke 40. Ob strani je všit logotip.

Vzdrževanje: Uporabljajte neagresivna pralna sredstva. Priporočamo nežno strojno pranje na 40 stopinj s sorodnimi barvami, sušenje v sušilnem stroju ni priporočljivo, Likanje na srednji temperaturi do 150°C . Predvideno krčenje ob prvem pranju je cca. 2-3%. Ostanki oznak krojenja izginejo ob prvem pranju.

Pranje 40°C Likanje do 150°C Sušenje v bobnu prepovedanoKemično čiščenjeprofesionalno-perkloreten Beljenje prepovedano

Material:  Bombažna prevešanka, sestava 95% bombaž in 5% elastan, (kakovostno bombažno blago, evropskih proizvajalcev, blago in barve za tisk imajo certifikat Oeko-tex standard 100).

Barve izdelkov, ki jih vidite na svojih računalniških ekranih, tablicah oz. mobilnih telefonih lahko rahlo odstopajo od dejanskih, vendar se z pravilno osvetlitvijo trudimo, da se čim bolj približamo realnim barvam.

Za lažjo predstavo; mere modela;  na sliki, nosi velikost št. 38, višina 172 cm (prsa: 88 cm, pas: 68 cm, boki: 95 cm, ( kroj je ohlapnejši in ustreza tudi meram konfekcijske številke 40)

Hrbtna dolžina majice je pri konfekcijski številki:

  • 38 – 60 cm
  • 40 – 62 cm
  • 42 – 64 cm

Navodila kako se izmerite KLIK.

TABELA VELIKOSTI IZDELKA
TABELA VELIKOSTI IZDELKA
Velikost

38